Kees Roodenburg 90 jaar

Dinsdag 21 december wordt Kees Roodenburg 90 jaar

Ruim 25 jaar geleden begon Kees zijn voettochten in het hart van Italië te noteren voor vrienden en bekenden. Hij bundelde zijn aantekeningen tot een eerste gestencilde uitgave: Een franciscaanse voetreis, beschrijving van een route door het hart van Italië, uitgegeven in 1996, 13 etappes door het dal van Spoleto.
Meer informatie over het begin: lees dit artikel

Het werd de opmaat voor de gids die wij nu kennen: Franciscaanse voetreis, van Florence naar Rome in 34 dagetappes.

Kees deed alles zelf: de route uitzetten, de teksten schrijven, kaarten intekenen, bundelen, laten drukken en verkopen. Alles bij elkaar een dagtaak. Vele lopers kwamen met suggesties tot verbetering van de route of de beschrijving ervan. Zo had Kees regelmatig contact met gebruikers. Toen hij drie jaar geleden zijn werkzaamheden overdroeg aan Ruud en Pieter was niet het werk aan de route dat hij miste maar vooral het contact met de gebruikers.

Daarom doen wij hierbij de volgende oproep:
Stuur Kees voor zijn verjaardag, per post of per email, een felicitatie. Schrijf daarbij wie je bent, wanneer je de Franciscaanse voetreis hebt gelopen -of gaat lopen- en wat je van de tocht vond. Of welke verwachtingen je hebt. Misschien weet je nog wel een heerlijke anekdote.Kees zal van iedere email smullen. Zeker weten.

Stuur de email naar: webmaster@franciscaansevoetreis.nl
En ik stuur alles door.

Pieter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.